Pentru că meciurile de fotbal sunt oprite din cauza carantinei, casele de pariuri sunt nevoite să se descurce cum pot, folosind jucători sau foști jucători, cum ar fi Marica. O casă de pariuri oferă un joc interesant, cu cotă 1,15, că Marica mai are o amantă și că va apărea un film și cu aceea.cote_pariuri_marica.jpg

Casa de pariuri oferă și pariuri ceva mai complexe. De exemplu, dă cotă 1,7 că Marica va fi prins și de data aceasta de soțul femeii, cotă de 1,9 că va fi prins de propria soție, și cotă de 3 că se vor surprinde el și amanta, cu soțul amantei și soția lui, care sunt amanți, în același hotel

Există deja suspiciuni de blat. Unii jucători spun că Marica și soții amantelor lui ar intra pe rând în camere, în sistem poștă, și că se filmează în funcție de cote, ca să dea țeapă caselor de pariuri. 

Amatorii de pariuri zdravene pot încerca ceva cu cotă mai șmecheră, de 4,5: Marica va fi prins de soție într-o cameră de hotel cu un bărbat, posibil chiar cel care a făcut primul film cu amanta, bărbat cu care Marica se pare că ar fi extrem de bun prieten.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 05.05.2020 07:11 Monden

National Cinematografic