Câștigătorul Chefi la Cuțite va găti și mânca învinșii într-o emisiune de gală

Mihai „Munti” Munteanu este câștigătorul celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite” și va intrat astfel în posesia unei farfurii pe care scrie că a câștigat 30.000 de euro. Mult mai important, conform regulilor concursului, acesta va trebui să îi mănânce pe ceilalți doi concurenți care au intrat în finală.

„Mă gândesc să fac stir-fry ca antreu, un brisket afumat din Maria iar Balasz, fără supărare, un pulled pork. Din ce mai rămâne fac șnițele și chiftele, pentru cameramani, asistenți de producție, șoferi și toți cei care m-au ajutat”, a povestit Munti.

Chef Sorin Bontea, din echipa căruia a făcut parte câștigătorul, a comentat în stilul caracteristic victoria obținută de omul său. „Desigur, mă așteptam să câștige, la fel cum mă așteptam să nu am niciun om în finală. Dar mi-am zis, băi, n-are cum să se întâmple, n-are cum! O dată, de două ori, dă-o-n mă-sa de treabă. Păi ne batem joc aici? Este bine că am câștigat, astfel sunt bucuros, dacă nu ar fi câștigat aș fi fost și eu mâhnit, ca fraierul ăsta de Florin care plânge de 8 ore în cabina de lângă mine. Mă bucur când câștig și sunt supărat când nu, așa este viața, cu suișuri și coborâșuri, ca întodeauna, și bine și rău”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

23 ianuarie 2019 12:48
Citește mai mult despre: chefi la cutite mihai munteanu munti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult