Italianul cu 8 clase care se pretindea medic a luat trenul București-Budapesta și a încercat să iasă din țară, dar n-a stat degeaba în cele 3 zile cât a durat călătoria cu trenul de la București la Curtici. Italianul a avut timp berechet să se înscrie la Spiru Haret, să dea zeci de examene și să obțină o diplomă de medici chirurg din partea prestigioasei universități. Totul prin telefon.

dottore_di_medicina_matteo.jpg În momentul în care a ajuns la audieri, italianul și-a scos gelul din gentuță și și-a aranjat tacticos părul, după care a scos și o diplomă de doctor în Medicină eliberată de Spiru Haret. ”Poftim, sono dottore! Io no sono un impostore”, le-a transmis anchetatorilor în timp ce afișa mândru diploma de doctor.

Contactați de jurnaliști și întrebați cum a putut obține un italian cu 8 clase o diplomă de universitate, cei de la Spiru Haret spun că italianul a avut un dosar beton. ”Avea tot ce-i trebuie: poză pentru diplomă, copie după buletin și 20.000 de euro: 10.000 de euro pentru înscriere și alte 10.000 pentru urgentarea studiilor, astfel încât să poată absolvi în 3 zile cursurile universității noastre”, a explicat rectorul de la Spiru.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 06.02.2019 12:44 Monden

National Cinematografic