Italianul cu 8 clase care se pretindea medic a luat trenul București-Budapesta și a încercat să iasă din țară, dar n-a stat degeaba în cele 3 zile cât a durat călătoria cu trenul de la București la Curtici. Italianul a avut timp berechet să se înscrie la Spiru Haret, să dea zeci de examene și să obțină o diplomă de medici chirurg din partea prestigioasei universități. Totul prin telefon.

dottore_di_medicina_matteo.jpg În momentul în care a ajuns la audieri, italianul și-a scos gelul din gentuță și și-a aranjat tacticos părul, după care a scos și o diplomă de doctor în Medicină eliberată de Spiru Haret. ”Poftim, sono dottore! Io no sono un impostore”, le-a transmis anchetatorilor în timp ce afișa mândru diploma de doctor.

Contactați de jurnaliști și întrebați cum a putut obține un italian cu 8 clase o diplomă de universitate, cei de la Spiru Haret spun că italianul a avut un dosar beton. ”Avea tot ce-i trebuie: poză pentru diplomă, copie după buletin și 20.000 de euro: 10.000 de euro pentru înscriere și alte 10.000 pentru urgentarea studiilor, astfel încât să poată absolvi în 3 zile cursurile universității noastre”, a explicat rectorul de la Spiru.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 06.02.2019 15:44 Monden

National Cinematografic