Cât de penibili! Buzdugan şi Morar sunt singurii care încă mai fac glume cu numele probei de curling

Celebrul cuplu de măscărici care sunt haioși doar când recită glume furate de la alții a atins un nou nivel de penibilitate. Din motive absolut inexplicabile, Buzdugan și Morar au încercat, probabil pentru prima dată în viața lor, să fie originali și să facă glume pe care nu le-au auzit la alții. A ieșit ceva înfiorător de penibil: cei doi au făcut glume legate de numele probei de curling.

”Dacă ți-ai scrie în frunte «Sunt penibil, n-am deloc umor!» și te-ai plimba prin cele mai aglomerate zone urbane mai multe săptămâni la rând, și tot nu ai fi atât de evident lipsit de umor ca Buzdugan și Morar făcând glume despre proba de curling”, apreciază reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Cei doi au urcat un Everest la pătrat al penibilității. Au reușit să fie chiar mai penibili decât Viorica Dăncilă vorbindu-i ambasadorul american despre indici bursieri.”

Pe de altă parte, reputatul sociolog spune că nu este surprins de gestul celor doi. ”Când lipsa de umor se combină cu o doză consistentă de prostie, plus o gloată de idioți care îi iau pe Buzdugan și Morar drept umoriști, un astfel de rezultat este firesc. Altceva decât glume pe care până și băieții din autobază le-au abandonat de foarte mulți ani nu au cum să producă”, spune Decebal Popescu.

Scris de Calin
20 februarie 2018 18:02
Citește mai mult despre: buzdugan morar

Alte articole

Vezi mai mult