Cât de vulgar! Scandal la Hanul Drumeţului după ce Vali Vijelie a cântat o piesă 5Gang

Până unde vom merge cu bătaia de joc la adresa culturii autentice? Un incident neplăcut a avut loc chiar la Hanul Drumeţului din Capitală, unde s-a organizat în acest weekend festivalul de manele Numberless.

Scandalul a început în a doua seară a festivalului, când celebrul performer bucureştean Vali Vijelie a luat publicul prin surprindere interpretând un cover după „Scuze” – o piesă trap compusă de vloggerii de la 5Gang.

„Sincer, nu mă aşteptam la atâta duşmănie din partea unor oameni cu talent şi cu valoare, boss. Mulţi spun că nu le place trapul, că ei sunt culţi în cap şi ascultă numai Salam şi fraţii Cercel, da’ dacă te uiţi la ei în history… numai 5Gang şi Şatra BENZ pă trending, mânca-ţi-aş. Plus că ştiau toate versurile”, a comentat Vali Vijelie, care se recuperează în spital după ce a fost lovit de un scaun aruncat din public.

„Recunosc că mai ascult şi eu câte un trap mic, merge când bei o cola şi joci un Fortnite, dar nu mă aşteptam să aud aşa ceva tocmai la Drumeţul, în acest Atheneu al manelei pure româneşti”, comentează Geani zis Giani, interlop şi meloman din sectorul 6.

„N-am nimic cu adolescenţii, am prieteni adolescenţi dar muzica asta e numai prostie şi incultură. Ce urmează, Lino Golden la Million Dollars? Papucii Gucci în La Mia Musica?”, se întreabă Fane Carabă, cunoscut lipitor de bani pe frunte.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 iulie 2019 13:07
Citește mai mult despre: manele

Alte articole

Vezi mai mult