Se anunță o seară liniștită pentru unul dintre cei mai plini de viață români. Ion Iliescu a aflat cu dezamăgire că nu mai sunt locuri libere pentru diseară în Control, așa că e posibil să-și petreacă seara acasă.

iliescu_chef_manele.jpg ”O seară în club după ieșirea din spital era perfectă, dar din păcate n-a fost să fie”, a oftat Ion Iliescu. ”Ce-i drept, e și vina mea, trebuia să-mi fac rezervarea din timp, dar efectiv am uitat că azi e vineri. Nu știu de ce, dar eu aveam impresia că e joi. Controlul e clubul meu de suflet, nu știu dacă să merg în alt club sau să stau acasă diseară.” 

Medicul care l-a operat pe Iliescu insistă însă ca fostul președinte să meargă diseară în club. ”Are prea multă energie și are nevoie de cel puțin câteva ore de zbenguială în club ca să se liniștească. Efectiv nu va avea somn dacă merge acasă. Deci sfatul meu e clar, domnul Iliescu trebuie să petreacă până dimineața în club”, a explicat medicul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 05.04.2019 14:21 Monden

National Cinematografic