Cât noroc! Un bărbat a scăpat 3 zile de gura iubitei, cât timp aceasta și-a făcut inventarul poșetei

Mulți îl invidiază și spun că este cel mai norocos bărbat de pe planetă! Este vorba de bucureșteanul Victor R., cel care a avut norocul să scape nu mai puțin de 3 zile întregi de gura iubitei, după ce aceasta a luat decizia de a-și băga poșeta în inventar. Astfel, acesta a beneficiat de 72 de ore de liniște, un adevărat record în istoria bărbaților aflați într-o relație.

„A fost minunat, trebuie să prețuiesc acest lucru, pentru că nu știu dacă o să mi se mai întâmple vreodată. Mă simt atât de norocos, parcă l-am apucat pe Dumnezeu de picior. Sigur, a fost ciudat să nu o aud vorbind într-una despre orice, dar m-am obișnuit repede, și acum mi-e atât de dor să nu o aud”, spune norocosul bărbat.

Acesta s-ar putea să fie din nou binecuvântat de soartă, iubita lui nereușind să termine inventarul în timpul stabilit. „Am crezut că termin în trei zile, dar sunt mult prea multe obiecte, abia au încăput în apartament după ce le-am scos din poșetă. Îmi pare rău pentru iubitul meu, va trebui să-l privez din nou de vocea mea, pentru încă cel puțin două zile”, a declarat femeia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
15 aprilie 2016 08:04
Citește mai mult despre: femeie inventar poseta

Alte articole

Vezi mai mult