Cât optimism! Un român și-a rezervat deja patru ieșiri la terasă pentru vara viitoare


Asta înseamnă să fii un optimist incurabil! Convins că omenirea va ieşi învingătoare şi din încercarea asta cu virusul, un bărbat din Capitală şi-a rezervat deja nu una, nici două, ci patru ieşiri cu prietenii pentru vara lui 2021.

„M-am uitat la prognoza meteo pentru 2021, m-am consultat chiar şi cu astrologul, se prevăd nişte seri pe cinste! I-am şi sunat, să mă asigur că pun berea la rece, fiindcă pe 21 iunie, 5 iulie, 12 şi 19 august n-am oră de ajuns acasă”, se laudă Aurel, îndrăzneţul beneficiar al rezervărilor.

„Sincer, mai bine lua cardul cadou #maideparte, un voucher digital pe care poţi să-l foloseşti timp de un an de zile la localul preferat. De unde ştim noi dacă o să fim liberi fix pe 12 august, de exemplu? Nu de alta, dar pe 11 august mi-am făcut programare la dentist, şi poate nu-mi dă ăla voie să beau rece câteva zile”, spune Marcel, prieten al lui Aurel, deszăpezindu-şi tacticos locul de parcare.

„Plus că, folosind cardul cadou, s-ar fi asigurat că terasa noastră preferată încă există la vară. Nu-i aşa distractiv să te întinzi la beri într-un birt transformat în coafor”, adaugă Marcel.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

22 decembrie 2020 16:26
Citește mai mult despre: izolare terasa vara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult