Cât suspans! Ultimul român care se uita la Supravieţuitorul a fost desemnat câştigătorul concursului

A fost o finală deosebit de palpitantă şi plină de răsturnări de situaţie, dar „Supravieţuitorul” a fost ales! Rareş Pepea, un pensionar din cartierul Titan, a fost desemnat câştigător al îndrăgitului reality show, fiind ultimul om care încă urmărea aventurile de pe insula tropicală.

În cadrul marii finale, Pepea (84 ani) era cât pe aci să piardă titlul de „Supravieţuitor” în faţa unui tânăr consumator de marihuana, însă acesta din urmă a adormit cu capul pe telecomandă, schimbând involuntar canalul în ultima clipă.

Alţi concurenţi cotaţi cu şanse foarte bune au dat dovadă de mai puţină rezistenţă fizică şi mintală şi au comutat încă din primele etape ale concursului pe Etno sau ceva mai puţin agasant. „Credeam că e simplu să te uiţi cum o ard nişte luzări printre palmieri. Cât de neinteresant poate să fie?, mi-am spus. Ei bine, după trei episoade scoteam televizorul din priză şi plecam să trag pe asfalt o conservă legată cu sfoară”, mărturiseşte un fost concurent.

Abilitatea câştigătorului de a urmări cu atât de multă dedicaţie cea mai recentă producţie Pro TV, având încă activitate cerebrală, i-a uimit chiar şi pe medici, care au promis că vor declanşa o anchetă.

Scris de Vasile
11 octombrie 2016 11:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult