Cât timp au stat românii la benzinării, ungurii de la MOL au furat Ardealul

Incredibil ce-au putut să ne facă ungurii de la MOL! Cât timp românii s-au înghesuit aseară la benzinăriile din toată țara, ungurii au profitat de neatenția tuturor și-au furat Ardealul. Milioane de români spun că s-au trezit în această dimineață și, când s-au uitat pe geam, Ardealul nu mai era nicăieri.

„Au furat Ardealul bucată cu bucată“, s-a plâns un cetățean. „Au luat nu doar pâmântul, ci și clădirile frumoase,au lăsat în urmă doar blocurile comuniste. Tot ce era frumos au furat. Au mai lăsat niște orașe bătute de soartă, ca Zlatna sau Copșa Mică, în rest au furat tot. Ardealul românesc nu mai există, l-au luat ungurii pe tot.“

Se pare că ungurii de la MOL au adus în România mii de cisterne gigantice, despre care toată lumea credea că aduc benzină și motorină, dar care erau de fapt goale și au fost folosite ca să fie furat Ardealul bucată cu bucată. Șeful ungur de la MOL România a negat însă acest lucru, deși a fost deconspirat de un pumn de pământ românesc care i-a căzut din buzunar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 martie 2022 11:49
Citește mai mult despre: Ardeal benzina unguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult