Avem veşti proaste pentru copiii care n-au ascultat de părinţi şi nu şi-au făcut temele! Potrivit tradiţiei, aceştia vor primi în ghetuţe, de la Moş Nicolae, numai dulciuri sănătoase, multe dintre ele bio, organice, vegane şi nemodificate genetic.

dulciuribiomosnicolae.jpg

"Ţin minte că, într-o iarnă, când eram mic, am chiulit de la mate şi am scris cuvântul cu p pe nişte garduri", spune Marcel, 19 ani, student. "Ei bine, ştiţi ce mi-a adus Moşu' în anul ăla? Batoane cu vitamine din banană deshidratată, chipsuri de măr raw-vegane, un borcan întreg de smoothie de roşcove îndulcit cu stevia... Am plâns eu ce am plâns, dar de atunci n-am mai făcut nicio boacănă."

Alţi români sunt însă de părere că metodele noi de parenting nu sunt compatibile cu asemenea acte de cruzime. "Mi se pare inuman. Copiii sunt copii, n-au cum să stea smirnă toată ziua, asta nu înseamnă că trebuie să le spulberăm visele în halul ăsta", declară Jana, 41 de ani, mămică.

"Câh!", plânge Eustaţiu, 6 ani, gustând pentru prima oară dintr-o pungă dolofană de jeleuri cu aloe şi spirulină.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 05.12.2019 05:02 Monden

National Cinematografic