Câtă dedicaţie! Angelina Jolie s-a îngrăşat 700 kg ca să o joace pe Alina Mungiu-Pippidi

Deși părea să fi ieșit din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei și cauzelor caritabile, Angelina Jolie nu s-a oprit din muncă. Aceasta se pregătește intens pentru rolul Alinei Mungiu-Pippidi în biopicul „Democrație, șpagă și sarmale”, în care vor fi prezentați ultimii 25 de ani de viață ai politologului.

Tabloidul TMZ a publicat imagini cu Angelina, ajunsă acum la 735 de kilograme, în timp ce era ridicată într-o camionetă să meargă la filmări. „De la Charlize Theron care și-a schimbat radical look-ul pentru rolul de Oscar din Monster nu am mai văzut atâta dedicație la un actor. Clar că vorbim de cel puțin o nominalizare la premiile Academiei”, relatează publicația americană.

Transformarea actriței nu a trecut neobservată. Colegi ca Daniel Day-Lewis sau Cristian Bale, cunoscuți pentru transformările radicale la care s-au supus pentru a intra în rol au atenționat-o pe Jolie pe twitter, transmițându-i sfaturi ca „mai ho, fă, ia și tu o salată din când în când” sau „când mai mergi la McD, cere și tu doar 10 cheesburgeri fără cola”.

Scris de Ef
3 septembrie 2019 13:09
Citește mai mult despre: pippidi

Alte articole

Vezi mai mult