De azi, avem cu o divă mai puțin! Într-un gest inconștient, Mihaela Rădulescu a acceptat să stea capră nu din motivele pentru care o face de obicei, ci pentru a-i servi drept masă prietenului ei Felix Baumgartner. Neatent, sportivul austriac a scăpat furculița din mână, a înțepat-o pe Mihaela și a spart-o.

raduleasca_capra_baumgartner.jpg Panicat, Felix Baumgartner a sărit imediat să prindă farfuria dar, din păcate pentru el, aceasta a căzut pe jos și s-a spart, ruinându-i gustarea. Cât despre Mihaela Rădulescu, aceasta a fost abandonată de austriac, Felix fiind totuși reprezentantul unei culturi superioare, în care ceva care se sparge se aruncă și ulterior se schimbă, nicidecum nu se vulcanizează.

Felix Baumgartner și-a asumat însă greșeala și promite că de aici încolo nu se va mai combina niciodată cu o tipă care nu trece de proba cu furculița. ”Dacă o înțep și se sparge, nu va putea fi prietena mea. Indiferent de cum arată, chiar nu am chef să-mi irosesc o masă gustoasă din cauza ei”, a spus austriacul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 18.08.2015 11:49 Monden

National Cinematografic