Cătălin Botezatu a apelat la un centru de sodomizare in vitro

Designerul încearcă de ani de zile să rămână sodomizat de partenerul său, însă din motive medicale nu reușește să păstreze sodomizarea decât pentru câteva ore.

Sătul de sodomizări nereușite, Bote a apelat la o clinică specializată în așa ceva. „Am lăsat mândria de-o parte și m-am dus să mă sodomizeze artificial, cum s-or pricepe mai bine. E clar că nu mai sunt tânăr. Fac sex cât de des am ocazia, dar degeaba: la mine sodomizarea naturală nu merge.”

Decizia de a merge la un cabinet de sodomizare artificială a venit după o discuție amicală cu un prieten din breaslă. „Îi datorez multe acestui domn”, își amintește Bote cu lacrimi în ochi. „Îmi amintesc că se grăbea teribil, nu avea timp nici să se încheie la pantaloni. Mi-a spus că știe el un specialist care sodomizează in vitro și mi-a dat numărul. Eu i-am mulțumit, iar el mi-a lăsat cartea de vizită a specialistului, după care s-a îmbrăcat și a plecat.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
30 octombrie 2011 08:10

Alte articole

Vezi mai mult