Ceea ce trebuia să fie o desfătare vizuală s-a transformat într-o frustrare cruntă pentru designerul de chiloți Cătălin Botezatu. Acesta a chemat un instalator, dar a avut neplăcută surpriză să descopere că nu i s-a văzut crăpătura curului atunci când s-a aplecat sub chiuvetă. Iritat, designerul i-a făcut reclamație la OPC.

instalator_fara_crapatura.jpg ”Se pare că unii instalatori efectiv și bat joc de meserie”, a răbufnit Cătălin Botezatu. ”Efectiv n-am văzut nimic. Și mă oftic pentru că am stat ore întregi până să găsesc un instalator care să arate cum îmi place mie. Eu m-am aranjat special pentru el, m-am îmbrăcat lejer și m-am parfumat, iar el n-a avut decența să-și afișeze crăpătura curului. Asta deși a stat zeci de minute aplecat suv chiuvetă. Ce fel de instalator e ăsta?”

Cătălin Botezatu este mâhnit și pentru faptul că așa ceva i s-a întâmplat tocmai lui, care este unul dintre cei mai mari fani ai instalatorilor. ”Eu nu sunt ca alți români, să chem instalatorul o dată la câțiva ani, când există o problemă. Nu, eu sunt clientul lor fidel, îi chem și de câteva ori pe săptămână, ca să verifice că nu există riscuri. Eu merit bonusuri din partea lor, nu sfidări”, crede designerul de chiloți.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 15.04.2016 18:29 Monden

National Cinematografic