Cătălin Botezatu a reclamat un instalator la OPC: ”Nu i s-a văzut deloc crăpătura curului!”

Ceea ce trebuia să fie o desfătare vizuală s-a transformat într-o frustrare cruntă pentru designerul de chiloți Cătălin Botezatu. Acesta a chemat un instalator, dar a avut neplăcută surpriză să descopere că nu i s-a văzut crăpătura curului atunci când s-a aplecat sub chiuvetă. Iritat, designerul i-a făcut reclamație la OPC.

”Se pare că unii instalatori efectiv și bat joc de meserie”, a răbufnit Cătălin Botezatu. ”Efectiv n-am văzut nimic. Și mă oftic pentru că am stat ore întregi până să găsesc un instalator care să arate cum îmi place mie. Eu m-am aranjat special pentru el, m-am îmbrăcat lejer și m-am parfumat, iar el n-a avut decența să-și afișeze crăpătura curului. Asta deși a stat zeci de minute aplecat suv chiuvetă. Ce fel de instalator e ăsta?”

Cătălin Botezatu este mâhnit și pentru faptul că așa ceva i s-a întâmplat tocmai lui, care este unul dintre cei mai mari fani ai instalatorilor. ”Eu nu sunt ca alți români, să chem instalatorul o dată la câțiva ani, când există o problemă. Nu, eu sunt clientul lor fidel, îi chem și de câteva ori pe săptămână, ca să verifice că nu există riscuri. Eu merit bonusuri din partea lor, nu sfidări”, crede designerul de chiloți.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 aprilie 2016 16:04
Citește mai mult despre: Botezatu opc

Alte articole

Vezi mai mult