Dacă alte vedete sunt obsedate de cosmetice, mașini sau bijuterii, Cătălin Botezatu are o pasiune cel puțin excentrică: este dependent de instalatori. Practic nu există zi pe care să o petreacă acasă în care să nu cheme instalatorul, doar pentru plăcerea de a-i admira curul când acesta se apleacă sub chiuvetă.

instalatorsexualul.jpg Ba, mai mult, când este plecat în afara Bucureștiului Botezatu efectiv vânează camerele de hotel care au chiuveta stricată, doar ca să aibă motiv să cheme instalatorul. Iar când sunt perfect funcționale, trage de țevi sau le lovește cu ciocanul, până le distruge și începe să curgă apă sub chiuvetă.

Asta i-a atras lui Cătălin Botezatu un statut cu totul aparte în lumea instalatorilor. ”Printre noi chiar circulă o vorbă: nu te poți numi instalator adevărat dacă nu ai fost chemat măcar o dată la domnul Cătălin acasă”, spune instalatorul bucureștean Geo Lemandroi. ”Iar dacă te-a chemat și a doua oară, ai șanse mari să ajungi manechin pentru Botezatu.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 10.06.2015 14:58 Monden

National Cinematografic