Cătălin Botezatu cheamă instalatorul zilnic, ca să-i admire curu’ când se apleacă sub chiuvetă

Dacă alte vedete sunt obsedate de cosmetice, mașini sau bijuterii, Cătălin Botezatu are o pasiune cel puțin excentrică: este dependent de instalatori. Practic nu există zi pe care să o petreacă acasă în care să nu cheme instalatorul, doar pentru plăcerea de a-i admira curul când acesta se apleacă sub chiuvetă.

Ba, mai mult, când este plecat în afara Bucureștiului Botezatu efectiv vânează camerele de hotel care au chiuveta stricată, doar ca să aibă motiv să cheme instalatorul. Iar când sunt perfect funcționale, trage de țevi sau le lovește cu ciocanul, până le distruge și începe să curgă apă sub chiuvetă.

Asta i-a atras lui Cătălin Botezatu un statut cu totul aparte în lumea instalatorilor. ”Printre noi chiar circulă o vorbă: nu te poți numi instalator adevărat dacă nu ai fost chemat măcar o dată la domnul Cătălin acasă”, spune instalatorul bucureștean Geo Lemandroi. ”Iar dacă te-a chemat și a doua oară, ai șanse mari să ajungi manechin pentru Botezatu.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 iunie 2015 12:06

Alte articole

Vezi mai mult