Cătălin Botezatu îşi aminteşte cu nostalgie de Bac: “Nu vreţi să ştiţi unde ascundeam fiţuicile”

Într-un interviu recent, cunoscutul designer heterosexual Cătălin Botezatu şi-a exprimat profundul sentiment de nostalgie faţă de anii de liceu, amintindu-şi cu drag inclusiv de examenul de Bacalaureat. Deşi învăţa bine, Botezatu recunoaşte că s-a ajutat la Bac şi de fiţuici, nedorind însă să dezvăluie unde le ascundea pentru a nu fi prins de supraveghetori.

“Îmi aduc aminte de Bac ca şi când ar fi fost ieri. Stăteam în fundul sălii mai mulţi colegi, şi nu ne deranja nimeni”, a recunoscut designerul. “Aveam şi copiuţe, dar erau mari, vânjoase, nu cum se fac azi. Chiar nu vreţi să ştiţi unde le doseam.”

“Nu mă înţelegeţi greşit”, a completat însă Botezatu. “Fiţuicile le ascundeam doar de plăcere, nu le scoteam în timpul examenului. Eram un elev silitor, luam mereu zece, nouă… Când nu mă puneam singur cu burta pe carte, mă puneau colegii, şi toceam ca apucaţii, până oboseam. Ce-i drept, au fost şi probe pentru care a trebuit să urc mămăliga la… pardon, să îngraş porcul în ajun. Aşa se zice, nu?”

Scris de Vasile
6 iulie 2013 06:01
Citește mai mult despre: BAC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult