Cătălin Botezatu îşi scrie autobiografia! Se va numi “Bărbatul din mine”

Cunoscutul ţesător de lenjerie intimă masculină Cătălin Botezatu s-a hotărât să-şi aştearnă viaţa pe hârtie şi îşi va lansa, în curând, autobiografia. “Este un pas necesar, sunt sigur că milioanele mele de admiratori stau cu sufletul în gură, nerăbdători să afle toate detaliile picante din viaţa mea. Sper să mă aplec la aşteptările lor şi să le ofer ceea ce-şi doresc”, a declarat designerul.

Acesta spune că autobiografia va semăna pe alocuri cu romanul “Fifty Shades of Grey”. “După cum bine ştiţi, sunt un bărbat senzual, aşa că scenele explicit sexuale nu vor lipsi. Totuşi, pentru a nu scârbi cititorii, voi încerca să nu evoc perioadele de rătăcire în care am făcut sex cu femei. Eventual voi trece în revistă, în josul unei pagini, femeia cu care m-am culcat”, spune Bote.

Pentru a atrage cititorii, creatorul a pregătit câteva surprize. “Cartea se va vinde şi în librării, dar mai mult în sex-shop-uri. La fiecare exemplar cumpărat, bărbaţii vor primi câte un vibrator şi un semn de carte în formă de pereche de chiloţi”, a conchis Cătălin.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Luchian
23 octombrie 2013 14:10

Alte articole

Vezi mai mult