Cătălin Botezatu s-a pozat în spatele statuii lui Traian nud

Statuia care-l reprezintă pe împăratul Traian nud, cu ceva ce aduce a maidanez în braţe, nu are doar contestatari. O dovedeşte imaginea alăturată, care-l înfăţişează pe Cătălin Botezatu în spatele statuii, cu o expresie a feţei de om plăcut impresionat de ceea ce vede.

„Se spune că românii se trag din Traian. Ei bine, pot spune că şi eu mă trag cu Traian”, a încercat să glumească designerul vestimentar cu paparazzii prezenţi să imortalizeze momentul. „Iniţial mă gândeam că i-ar sta bine cu o pereche de chiloţi marca «Botezatu», dar acum, că l-am văzut îndeaproape din spate, m-am răzgândit. Lui Traian îi stă foarte bine aşa cum e acum”, a adăugat Botezatu.

Creatorul de modă nu s-a ferit să-i apostrofeze pe cei care contestă amplasarea statuii în faţa Muzeul Naţional de Istorie. „Sculptorul s-a întrecut pe sine, statuia are nişte forme pe care nu le-am întâlnit nici măcar la manechinii mei care prezintă lenjerie de bărbaţi. Cine spune că statuia este urâtă n-ar nici o urmă de simţ estetic”, a sunat verdictul lui Bote.

Pe acelaşi subiect:
Hingherii au ridicat maidanezul ţinut în braţe de statuia împăratului Traian

A fost dezvelit primul monument dedicat maidanezilor din România

Scris de Calin
3 mai 2012 08:05

Alte articole

Vezi mai mult