Cătălin Botezatu se antrenează cu armata americană, ca să camufleze mai bine faptul că e gay

Decizie radicală luată de Cătălin Botezatu! Iritat de articolele din presă care insinuează, pe bună dreptate, că îi plac bărbaţii, designerul vestimentar a decis să apeleze la armata americană, ca să înveţe de la nişte profesionişti cum să te camuflezi eficient.

„Cătălin a greşit grav până acum! De-a lungul timpului, el a spus presei ba că a făcut sex cu mai multe femei odată, bă că a făcut sex cu o minoră, altă dată a spus că are mai mulţi copii şi că ţine legătura cu toţi, a mai declarat că a fost de 7-8 ori pe punctul de a cere o femeie în căsătorie şi tot aşa. Or, un bărbat heterosexual nu s-ar lăuda niciodată cu atâtea realizări”, a explicat un specialist american în camuflaj.

Specialistul susţine că Botezatu trebuie să înveţe să se laude mult mai rar cu închipuitele sale cuceriri feminine, ca să nu mai bată la ochi, cum s-a întâmplat până în prezent. „Presa tabloidă din România este foarte uşor de păcălit, după două săptămâni de antrenamente alături de armata americană, Cătălin va avea, în sfârşit, imaginea de bărbat heterosexual după care tânjeşte de atâţia ani”, e convins specialistul american.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 februarie 2013 13:02

Alte articole

Vezi mai mult