Cătălin Măruţă, deranjat de zvonurile că o are mică: „Nu e frumos să scrieţi despre lucruri mărunte”

După ce în presă au apărut zeci de articole care au abordat faptul că Măruţă o are extrem de mică, moderatorul de la Happy Hour a decis să ia atitudine. Într-o postare emoţionantă pe Facebook, Cătălin Măruţă acuză presa mondenă de superficialitate, spunând că e o ruşine ca ea să se ocupe de lucruri atât de mărunte.

„Nu e ca şi cum lumea nu ar şti că eu o am extrem de mică, ca penisul meu minuscul să devină subiect de tabloide. Astfel de articole se ocupă cu lucruri mărunte atât la propriu, cât şi la figurat. Numai eu ştiu cât de greu mi-e să trăiesc cu povara asta, chiar nu am nevoie să mi se reamintească zilnic că o am mică”, a scris Măruţă pe Facebook.

Omul de televiziune chiar se gândeşte să renunţe la emisiunea pe care o prezintă, Happy Hour, dacă articolele pe tema penisului său minuscul vor continua. „Parcă retrăiesc perioada copilăriei, când eu eram singurul care mă jucam cu degeţelul în nisip. Atunci m-am închis în casă şi nu am mai ieşit la groapa de nisip cu lunile, ceea ce probabil voi face şi acum. O să mă retrag undeva în pustietate.”

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
13 mai 2013 15:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult