Cătălin Măruţă, obsedat de propria bărbăţie! E dependent de operaţiile de mărire de penis

Realizatorul emisiunii „Happy Hour” de la ProTV a dezvăluit într-un interviu recent că de câţiva ani este dependent de operaţiile de mărire de penis. „Mi-am făcut deja 5 operaţii de mărire şi nu am de gând să mă opresc aici. Până nu ajung la 10 centrimetri nu mă las”, a dezvăluit Cătălin Măruţă.

Prezentatorul de la „Happy Hour” spune că decizia de a apela la operaţii de mărire de penis a luat-o acum câţiva ani, după o emisiune în care l-a avut invitat pe Adrian Copilul Minune. „Eram amândoi la pisoar şi m-am simţit umilit. Puţulica lui Adrian era imensă în comparaţie cu a mea, trecea bine de 10 centrimetri”, a rememorat Măruţă.

Acesta a adăugat că visul său cel mai mare este ajungă să stea mândru la pisoar chiar şi alături Cabral, o altă vedetă a trustului Pro. „Nu ştiu dacă va veni vreodată acea zi, dar faptul că până şi eu am ajuns să am o emisiune la TV înseamnă că nimic nu este imposibil, deci trebuie să sper.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 februarie 2013 15:02

Alte articole

Vezi mai mult