Cătălin Măruţă spune că a fost un bărbat precoce: „Am actuala mărime a penisului încă de la 2 ani”

Prezentatorul de la „Happy Hour” se consideră un veritabil mascul. Într-un interviu acordat unei reviste pentru bărbaţi, Cătălin Măruţă s-a lăudat că el are actuala dimensiune a penisului încă de la vârsta de 2 ani. „De 33 de ani nu a mai crescut deloc, am fost precoce la capitolul ăsta”, s-a destăinuit vedeta ProTV.

„Dacă alţii au nevoie de 20 de ani pentru ca penisul lor să ajungă la maturitate, la mine au fost suficienţi doi ani”, a spus Măruţă. „Nu vă pot spune dimensiunea lui, că nu vreau să mă laud, dar vă pot da un indiciu: e aproape la fel de mare şi de gros ca degetul meu mic de la mână. Acum, după ce am spus asta, sper să nu fiu asaltat cu oferte de a juca în filme pentru adulţi.”

Măruţa a folosit prilejul interviului şi ca să dărâme un mit. Sau, cel puţin aşa susţine el. „Femeile nu sunt impresionate când au în faţă un bărbat extrem de dotat, aşa cum cred naivii. Nu, vă spun eu din proprie experienţă că femeile sunt binedispuse de bărbaţii dotaţi, mai toate au râs când mi-au văzut bărbăţia. Ăsta e un secret pe care îl ştim doar noi, bărbaţii dotaţi sexual.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult