Reputatul om serios Cătălin Tolontan este un jurnalist aparent mulţumit de viaţa sa, dar nimeni nu bănuieşte ce se ascunde în spatele sobrietăţii sale. Puţini ştiu că Tolontan trăieşte cu ameninţarea perpetuă a autoironiei, care i-ar provoca un blocaj neuronal fatal.catalin_tolontan.jpg

"Când m-am angajat la GSP mi s-a pus în vedere să nu-l fac niciodată pe Tolontan să vărbească despre el însuşi, şi nici să nu fac autoironii. În caz că începe să facă vreo autoironie, există un protocol de alertă, prin care îl sunăm pe Cristian Tudor Popescu, care intervine şi îl face pe Tolontan trist la loc", spune Mihai, angajat GSP.

În plus, Tolontan şi-a instruit colegii de birou de la GSP ca atunci când i se iveşte un început de zâmbet în colţul gurii să-i tragă imediat o palmă, sau să-i arunce un pahar de apă în faţă, pentru a stopa derapajul către autoironie.

Trăind cu această problemă, Tolontan s-a adaptat, punându-şi pe birou un bol cu sticlă pisată, din care ciuguleşte, ca să aibă ceva de făcut cu mâinile.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 09.01.2015 15:32 Monden

National Cinematografic