În sfârșit avem o explicație plauzibilă pentru aerul infect din București. Ultimele zile au adus temperaturi record pentru luna ianuarie și, odată cu ele, o explozie a nivelului de transpirație al taximetriștilor. Pe scurt, pe bucureșteni îi ustură nasul de la transpirația taximetriștilor, nu de la arderea deșeurilor, cum eronat susține presa fake news de la noi.

taximetrist_voucher_sapun.jpg ”Păi de ce credeți că în fiecare noapte de sâmbătă crește alarmant nivelul de poluare în București?”, s-a întrebat retoric reputatul olfactolog Decebal Popescu. ”Vă spun eu de ce: pentru că sâmbătă noaptea e plin de taximetriști la barieră, în Centrul Vechi, care așteaptă să țepuiască petrecăreții de-acolo. De aia pute în București, de la cât transpiră taximetriștii!”

Din păcate, spune reputatul olfactolog, nu există soluții umane la această problemă. ”Orice tentativă de a-i face pe anumiți taximetriști să interacționeze cu săpunul este sortită eșecului, nici nu merită încercat așa ceva. Nu putem decât să sperăm că o să vină un frig crâncen, că altfel nu scăpăm de transpirația taximetriștilor. Suntem la mâna naturii”, a apreciat Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 28.01.2020 18:44 Monden

National Cinematografic