Cauza morţii lui Michael Jackson: medicul a uitat să-i pună nasul!

Verdict supriză în procesul lui Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson! Un tribunal american a decis că e vinovat de omucidere după ce legiştii au stabilit că megastarul a murit sufocat deoarece doctorul a uitat în acea dimineaţă fatală să îi pună nasul ca să poată respira.

„Ultimele zile ale lui Michael au fost foarte grele”, spune un apropiat al vedetei, „la spital nu aveau de niciunele şi trebuia să-şi aducă totul de acasă – nas, piele, buze, ochelari de soare. Deseori îi puneau de două ori acelaşi nas de unică folosinţă, vă închipuiţi cum mirosea, săracul. Era tratat prost, aproape ca un pacient de culoare. Doar în ultimele clipe de viaţă a fost cu adevărat fericit deoarece se albise ca varul, a cerut şi o oglindă ca să se vadă.”

Un alt pacient ai spitalului afirmă că Murray pur şi simplu îşi bătea joc de Michael. „Îi spunea ca la copii «Ia uite, ţi-am furat nasul!» şi exact asta îi făcea. După aia Michael se întindea după el, dar Murray i-l ascundea într-un buzunar sau i-l dădea sus de tot, unde megastarul nu ajungea de când cu operaţiile estetice, că albii nu sar atât de sus. Nu m-aş mira ca moartea să i se fi tras de la faptul că medicul, din neatenţie, i-a pus un nas înfundat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 noiembrie 2011 16:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult