Caz bizar în Pipera! Un corporatist nu mănâncă la desert tot iaurt cu pufuleţi, ci napolitane

Un tânăr ce lucrează în clădirile de birouri din Pipera a devenit suspect printre colegii săi după ce aceștia au observat că nu mănâncă alături de el pufuleți cu iaurt. Mai mult, acesta a fost observat de doi project manageri în timp ce alesese un desert cu multă ciocolată, în loc de pufuleți.

„L-am văzut cu o pungă în lift, dar nu părea suficient de mare cât să conțină pufuleți. Ne-am luat după el, părea de-al nostru, avea badge. La un moment dat s-a oprit la oprit la dozatorul de apă și l-am văzut cu ochii mei cum nu s-a putut abține, a mâncat o napolitană Joe înainte să bea un pahar de apă”, a explicat Robert Kadar, unul din project-manageri.

Și colegul său a spus că a fost mirat de comportamentul corporatistului. „Când l-am chemat la ședință a dat un răspuns bizar, n-a zis «stai să-mi iau punga de pufuleți și vin» ci a răspuns «vin imediat». Iar în ședință ne-am dat seama imediat că era ceva în neregulă, se auzea după cum mânca că nu e vorba de pufuleți ci de altceva”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

10 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult