Caz tragic de empatie! Unui român i-a păsat că Andreea Mantea s-a despărţit de Ştefan Stan

Zeci de psihiatri din întreaga ţară încearcă din răsputeri să îl salveze! De câteva zile, tânărul Zoltan Kiraly din Zalău trece prin ceea ce specialiştii numesc o criză profundă de compasiune, ajungând să susţină că îi pasă că Andreea Mantea s-a despărţit de Ştefan Stan.

“Tratez oameni de 20 de ani, dar nu am văzut niciodată atâta empatie”, a spus un medic. “Vorbim de o despărţire din lumea mondenă, genul de subiect care pe Maica Tereza şi pe Iisus i-ar fi lăsat reci. Cu toate astea, lui Zoltan îi pasă atât de mult încât trebuie să îl ţinem legat de pat 24 de ore din 24, ca să nu-i pice pe mână vreun tabloid. În plus, vă puteţi imagina cum şi-ar bate oamenii joc de el dacă ar ieşi în public şi ar ofta: ‘Săraca Andreea… Şi-a bătut joc de ea nesimţitul ăla’.”

Într-o scrisoare emoţionantă, rudele şi prietenii lui Zoltan i-au rugat pe cei doi să se împace, măcar de formă, dacă nu vor să-l aibă pe conştiinţă. “Poate că nu vă vine să credeţi, dar aici, la capătul lumii, există un băiat pe care îl interesează relaţia voastră”, a declarat, cu ochii în lacrimi, mama tânărului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult