Surpriză în cazul moaştelor descoperite în rucsacul unui pelerin venit la Sf. Dumitru, la Patriarhie. Analiza genetică arată că aparţin Elodiei Ghinescu! Cioacă a început deja să-şi redacteze recursul în anulare şi a declarat că aşa merită ortodocşii, să pupe moaşte false, pentru că n-au crezut în nevinovăţia lui.moaste_elodia.jpg

“La o analiză mai atentă, mi-am dat seama că oasele sunt cam proaspete. N-aveau cum să aibă sute de ani, cum pretindeau cei care le ţineau în rucsac. Individul care le ţinea în rucsac a recunoscut că sunt ale Elodiei, dar susţine şi că au puteri tămăduitoare.”, explică procurorul de caz.

Jandarmii au stopat mai multe încăierări între posesorii de moaşte, între care există o concurenţă agresivă. Aceştia se bat pe locurile strategice de pe traseul pelerinilor şi pretind bani. Unul din ei are un cadavru aproape întreg într-o valiză şi cere bani de la pelerini, spunând că are nevoie de formol sfinţit de la Ierusalim. În realitate e bunica lui, şi nu i-a declarat decesul ca să poată încasa în continuare pensia.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 27.10.2016 16:47 Monden

National Cinematografic