Cazul moaştelor din rucsac se complică! Unul din degetele găsite la Patriarhie aparţine Elodiei

Surpriză în cazul moaştelor descoperite în rucsacul unui pelerin venit la Sf. Dumitru, la Patriarhie. Analiza genetică arată că aparţin Elodiei Ghinescu! Cioacă a început deja să-şi redacteze recursul în anulare şi a declarat că aşa merită ortodocşii, să pupe moaşte false, pentru că n-au crezut în nevinovăţia lui.

“La o analiză mai atentă, mi-am dat seama că oasele sunt cam proaspete. N-aveau cum să aibă sute de ani, cum pretindeau cei care le ţineau în rucsac. Individul care le ţinea în rucsac a recunoscut că sunt ale Elodiei, dar susţine şi că au puteri tămăduitoare.”, explică procurorul de caz.

Jandarmii au stopat mai multe încăierări între posesorii de moaşte, între care există o concurenţă agresivă. Aceştia se bat pe locurile strategice de pe traseul pelerinilor şi pretind bani. Unul din ei are un cadavru aproape întreg într-o valiză şi cere bani de la pelerini, spunând că are nevoie de formol sfinţit de la Ierusalim. În realitate e bunica lui, şi nu i-a declarat decesul ca să poată încasa în continuare pensia.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
27 octombrie 2016 14:10
Citește mai mult despre: elodia moaste patriarhie

Alte articole

Vezi mai mult