Căzut sub jet! Un turist beat s-a pișat pe perete în hotelul de gheață de la Bâlea și l-a topit

Cât amatorism! Lipsa unei strategii eficiente de prevenire a accidentelor provocate de bețivi a dus la dispariția prematură a hotelului de gheață de la Bâlea. Un turist s-a întins la mai multe beri într-una din seri și, în mijlocul nopții, beat fiind, a confundat peretele camerei cu pisoarul și și-a dezlănțuit jetul acolo preț de mai multe minute.

Urina caldă a topit imediat peretele de gheață, șubrezind structura de rezistență a hotelului, care la scurt timp după incident a cedat și s-a prăbușit complet. ”Sunt băutor de bere!”, a fost răspunsul exhaustiv al celui care a pus la pământ tot hotelul de gheață de la Bâlea.

Vestea distrugerii hotelului de la un jet de urină a adunat în zonă zeci de curioși, dar mai ales membri MISA. Cel mai afectat era, firește, patronul hotelului. ”Nu-mi vine să cred că așa ceva s-a putut întâmpla”, s-a lamentat acesta. ”Sunt doar două lucruri care mă puteau lăsa fără hotel, inspectorii ANAF și jetul unui băutor de bere. Am dat bani la ANAF, dar am uitat de bețivi. Incredibil!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 februarie 2016 18:02
Citește mai mult despre: Balea betiv hotel

Alte articole

Vezi mai mult