CCR dă un nou verdict controversat: Traian Băsescu va fi socru mare la nunta lui Eba

După dezbateri aprinse, Curtea Constituţională a României a ajuns la un verdict: preşedintele Traian Băsescu are dreptul să fie socru mare la nunta care va avea loc pe 1 septembrie. “Această decizie pune capăt crizei care periclita instituţia familiei în România”, au declarat voci din cadrul PDL.

Potrivit unui sondaj, peste 87% dintre români consideră că Elena Băsescu este de sex feminin, prin urmare tatăl ei ar trebui să se mulţumească cu funcţia de socru mic. Cu toate acestea, 6 din 9 judecători au votat pentru invalidarea rezultatului. “Noi o cunoaştem mai bine pe Eba”, a explicat un membru CCR. “Votul decisiv a fost al lui Augustin Zegrean, pe care am reuşit să-l convingem să îşi pună ochelarii înainte de a se pronunţa”.

Mai multe rude ale mirelui, în frunte cu tatăl proaspăt demis din funcţia de socru mare interimar, au protestat împotriva deciziei Curţii. Traian Băsescu rămâne însă ferm pe poziţie: “Cuscrul meu va fi socru mic. În plus, voi institui pentru Emil Boc postul de socru foarte mic, din motive care nu ţin de sfera politicului.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 august 2012 17:08

Alte articole

Vezi mai mult