CCR dă un nou verdict controversat: Traian Băsescu va fi socru mare la nunta lui Eba

După dezbateri aprinse, Curtea Constituţională a României a ajuns la un verdict: preşedintele Traian Băsescu are dreptul să fie socru mare la nunta care va avea loc pe 1 septembrie. “Această decizie pune capăt crizei care periclita instituţia familiei în România”, au declarat voci din cadrul PDL.

Potrivit unui sondaj, peste 87% dintre români consideră că Elena Băsescu este de sex feminin, prin urmare tatăl ei ar trebui să se mulţumească cu funcţia de socru mic. Cu toate acestea, 6 din 9 judecători au votat pentru invalidarea rezultatului. “Noi o cunoaştem mai bine pe Eba”, a explicat un membru CCR. “Votul decisiv a fost al lui Augustin Zegrean, pe care am reuşit să-l convingem să îşi pună ochelarii înainte de a se pronunţa”.

Mai multe rude ale mirelui, în frunte cu tatăl proaspăt demis din funcţia de socru mare interimar, au protestat împotriva deciziei Curţii. Traian Băsescu rămâne însă ferm pe poziţie: “Cuscrul meu va fi socru mic. În plus, voi institui pentru Emil Boc postul de socru foarte mic, din motive care nu ţin de sfera politicului.”

Scris de Vasile
30 august 2012 17:08

Alte articole

Vezi mai mult