CCR decide azi dacă la Lidl Galaţi în 2012 a fost promoţie sau lovitură de stat

În sfârşit, se face lumină asupra unuia dintre cele mai importante evenimente din istoria postdecembristă a României! Într-o şedinţă comună care va avea loc pe la opt seara, CCR, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, CEDO şi Tribunalul de la Haga vor decide dacă în 2012, la inaugurarea Lidl Galaţi, a fost revoluţie, lovitură de stat sau o simplă promoţie la tigăi.

„Din 2012 încoace, anchetatorii încearcă să clarifice ce s-a întâmplat la Lidl Galaţi. În ziua aia tragică, cineva a strigat ‘uite o tigaie la 9 lei 99!’ şi mii de oameni s-au încăierat cu bastoane şi poşete. Nici până azi nu se ştie cine a dat primul, dar eu îl bănuiesc pe nea Ilie de la 4. Poate mai important, nici până azi nu se ştie la cine a ajuns tigaia”, povesteşte, cu lacrimi în ochi, Frosa, 72 de ani, una dintre participantele din prima linie.

„Sunt mulţi care pretind că au fost acolo, dar eu nu i-am văzut. Uite, Arşinel de exemplu. Are şi certificat. Unde e tigaia, Arşinele?”, acuză Grigore, 81 de ani, care în vâltoarea evenimentelor şi-a pierdut aparatul auditiv.

Reprezentanţii Lidl susţin că ei nu se bagă, mai ales că au suplimentat stocul de tigăi la nici 20 de minute după celebra bătaie, iar Corneliu Porumboiu se gândeşte să facă un film despre amprenta profundă lăsată de promoţia la tigăi din Galaţi asupra societăţii pensionarilor din Tecuci.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
16 februarie 2022 14:50
Citește mai mult despre: 2012 bataie galati promotie tigai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult