Pentru unii, Sărbătorile sunt o perioadă a belşugului - pentru alţii, înseamnă sacrificii mari! Cunoscut pentru că a scris 4 eseuri într-un singur meci, îndrăgitul publicist Andrei Pleşu a dat din nou dovadă de ambiţie, reuşind să slăbească peste 30 de kilograme pentru a intra în pielea lui Moş Crăciun la serbarea anuală a "Dilemei Vechi".plesu_slabit_moscraciun.jpg

"Ştiu că a fost greu nu doar pentru Andrei, ci şi pentru cofetăriile din jurul casei, unele dintre ele s-au descurcat foarte greu toamna asta. Dar bucuria de a încăpea în costumul de Moş Crăciun trebuie să fie un sentiment de-a dreptul sublim", spune un coleg de redacţie. "Ca să nu mai vorbesc de bucuria celorlalţi intelectuali, care vor sta toată seara în poala lui Pleşu şi îi vor mărturisi ce jucării îşi doresc să găsească sub brad."

După ce îşi va fi jucat rolul la serbare, Pleşu recunoaşte că o să se înfrupte din nou din gustarea sa preferată, clapon umplut cu smochine. "O porţie mică, doar vreo trei-patru", zâmbeşte acesta prin barba albă de Moş.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Friday, 20.12.2019 12:07 Monden

National Cinematografic