Ce curaj! Un chelner de la mare i-a pus 3 beri în plus pe notă criminalului în serie

Un chelner de Eforie a demonstrat un curaj ieșit din comun, adăugând trei beri din burtă pe nota de plată a unui criminal în serie deosebit de periculos, care fusese trimis la mare de angajatorul său, primarul din Balotești.

Chelnerul, căruia nu-i vom dezvălui identitatea, ca să nu-l ucidă criminalul în serie, spune că a făcut asta deși știa cine e respectivul: ”Nu pot să fac excepție pentru un client anume, ar însemna să discriminez. Eu pun în plus la notă la toată lumea, așa e civilizat”, a spus Lucian Fedru, chelnerul cu pricina.

Terasa s-a golit rapid după sosirea criminalului, dar nu pentru că oamenii s-ar fi temut de el, ci din cauza prețurilor mari și a mâncării proaste. Chelnerul a decis deci să profite de singurul turist rămas acolo.

Criminalul a fost însă impresionat de gestul chelnerului și i-a mulțumit: ”M-am simțit om, după atâția și atâția ani în care am fost considerat un monstru. Iată că se poate să te întorci în societate în România. Totuși, pentru că m-a făcut de bani, când îl prind i-am luat glanda”, a spus criminalul, relaxat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 august 2022 13:27
Citește mai mult despre: Balotești chelner criminal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult