Ce fac femeile de şase ori pe zi

Deci avem aşa: o gagică mulatră despre care n-am auzit niciodată, două poze cu ea în ipostaze provocatoare (într-una îşi umezeşte degetul de buze, în cealaltă stă în poziţie de James Bond, doar că în loc de pistol ţine în mînă un vibrator) şi un titlu în care ni se spune că „Aminata Diakite o face de şase ori pe zi”. Şi acum vine întrebarea: ce face Aminata Diakite de şase ori pe zi?

Pare genul de întrebare pe care şi-o doresc elevii la bacalaureat, nu? Şi chiar este o întrebare simpă, altfel nu cred că intuiam atît de uşor răspunsul corect: Amina Diakite se spală pe dinţi de şase ori pe zi. M-am gîndit din prima la faza cu spălatul pe dinţi, cum probabil aţi făcut-o şi voi.

Trebuie să recunosc, totuşi, că am avut puţine emoţii, am oscilat iniţial între spălatul pe dinţi şi datul cu mopul prin casă. Am eliminat însă rapid varianta cu mopul: dacă ar da de şase ori pe zi cu mopul prin casă, Aminata Diakite n-ar mai avea timp să facă piaţa, să gătească şi să spele vasele, deci mi-a fost clar că numai despre spălatul pe dinţi putea fi vorba.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 noiembrie 2009 11:41
Citește mai mult despre: diakite femei provocatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult