Ce ghinion! Câțiva elevi vasluieni s-au dus în birt ca să scape de Bac și au dat acolo de profesorii lor

Cum în Vaslui reușești mai bine în viață dacă duci la băutură și mânuiești bine toporul decât dacă ai o diplomă de Bac, mai mulți elevi din Bârlad au decis să scape de corvoada probei orale la Română și să se relaxeze în birt, cu un pahar de tărie în față. Numai că, ghinion: tot acolo se refugiaseră și profesorii din comisia de Bacalaureat.

”Mi-a căzut fața când i-am văzut în birt, vă dați seama”, povestește elevul Ghiocel Asimionesei. ”Practic, după a rămâne fără băutură, ăsta e al doilea cel mai mare ghinion care ți se poate întâmpla ca elev, să te întâlnești în birt exact cu profesorii de care voiai să scapi. M-am gândit serios că m-a pedepsit Dumnezeu pentru că am băut banii de acatiste primiți de la părinți.”

Imediat ce i-au văzut pe elevi, profesorii i-au luat la întrebări din programa de Bac, dar după ce unul dintre ei a avut inspirația să dea un rând de băutură la toată lumea, situația s-a detensionat rapid. Și cum profesorii aveau deja câteva ore avans de băut în fața elevilor, în scurt timp au uitat și că stau la masă cu niște elevi pe care ar trebui să-i examineze, așa că au ieșit cu toții afară, la o tradițională bătaie vasluiană.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 iunie 2017 19:06
Citește mai mult despre: Bacalaureat Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult