Zi dezastruoasă pentru Marian Coltea, care a nimerit în centru o parcagioaică. Femeia l-a dirijat atât de prost, că mașina omului e aproape daună totală. Femeia spune în schimb că ”ce domne, are niște zgârieturi, iese la polish”, dar cutia de viteze a fost distrusă într-o bordură.femeie_parcagiu.jpg

După ce a început să mă dirijeze am intrat la bănuieli. Am crezut că e psihopată sau schizofrenică, dar se pare că nu ar avea astfel de probleme, ci pur și simplu așa cred femeile că se parchează o mașină. Martorii susțin că femeia îi zicea șoferului ”dă-i, dă-i, dă-i, că e loc”, dar de fapt în locul respectiv n-ar fi încăput nici măcar o motocicletă.

Marian spune că a încercat să renunțe la ”serviciile” parcagioaicei, dar aceasta l-a amenințat. ”Am crezut că zice că mi-o zgârie cu cheia. De fapt, a zis că-mi coboară geamul și-mi lasă o pereche de chiloți pe bancheta din spate și așa ceva chiar n-aș putea să explic nevesti-mii”, spune șoferul ghinionist.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 10.07.2019 10:35 Monden

National Cinematografic