Ce ghinion! Un şofer a lovit maşina pe toate părţile după ce-a fost dirijat de o femeie parcagiu

Zi dezastruoasă pentru Marian Coltea, care a nimerit în centru o parcagioaică. Femeia l-a dirijat atât de prost, că mașina omului e aproape daună totală. Femeia spune în schimb că ”ce domne, are niște zgârieturi, iese la polish”, dar cutia de viteze a fost distrusă într-o bordură.

După ce a început să mă dirijeze am intrat la bănuieli. Am crezut că e psihopată sau schizofrenică, dar se pare că nu ar avea astfel de probleme, ci pur și simplu așa cred femeile că se parchează o mașină. Martorii susțin că femeia îi zicea șoferului ”dă-i, dă-i, dă-i, că e loc”, dar de fapt în locul respectiv n-ar fi încăput nici măcar o motocicletă.

Marian spune că a încercat să renunțe la ”serviciile” parcagioaicei, dar aceasta l-a amenințat. ”Am crezut că zice că mi-o zgârie cu cheia. De fapt, a zis că-mi coboară geamul și-mi lasă o pereche de chiloți pe bancheta din spate și așa ceva chiar n-aș putea să explic nevesti-mii”, spune șoferul ghinionist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
10 iulie 2019 08:07

Alte articole

Vezi mai mult