Ce idiot! Un bugetar întors dintr-un concediu de 2 ani s-a dus azi la muncă, că nu știa că are liber

Bugetarul bucureștean Alexandru D. riscă să fie desemnat ”idiotul anului”, după ce a reușit contraperformanța să se prezinte azi la muncă, sub pretetxtul că nu știa că e zi liberă pentru toți angajații statului. A invocat în apărarea lui o scuză penibilă, că tocmai s-a întors dintr-un concediu de odihnă de 2 ani și nu avea de unde să știe.

”Acum 2 ani, când mi-am luat concediu pentru mici probleme personale, 2 decembrie a picat într-o zi de marți și nu s-a dat liber”, a încercat să se apere Alexandru D. ”Iar faptul că eram singur la birou nu mi-a dat de bănuit, pentru că e totuși vineri și se întâmplă frecvent să nu vină colegii la birou.”

În apărarea sa a sărit și un coleg. ”Eh, omul a avut un concediu de doar 2 ani, nu era suficient de odihnit, deci eu zic că putem să-l înțelegem”, spune acesta. ”Dacă venea după un concediu de 5 ani la muncă vinerea asta, atunci da, nu avea nici o scuză, dar cu doar 2 ani e perfect scuzabil.”

Sunt însă și colegi, majoritatea dealtfel, care n-au deloc milă de Alexandru D. ”Când miercuri și joi sunt libere legale și tu, ca bugetar, nu îți dai singur seama că se dă automat și vineri liber, înseamnă că ești uluitor de prost. Dracului, sunt până și corporatiști care nu muncesc azi!”, este verdictul dur al unui alt coleg.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 decembrie 2016 11:12

Alte articole

Vezi mai mult