Un mare impostator al internetului, Lucian Mindruta, a fost demascat! Comentatorul de orice de pe Facebook a fost un comunist înfocat în perioda cât a fost student la Jurnalism, conform unor documente ajunse în posesia Rise Project.

mindruta_comunist.jpg ”Ce internet, ce Facebook! Lucian Mindruta era primul din anul său la materialism dialectic”, a confirmat și unul dintre foștii lui profesori. ”Și nu rata nici un opțional cu iz de comunism: stalinism aplicat, presă ceaușistă sau osanale conducătorilor iubiți. Ani de zile, până la Cristi Rogozanu, n-am mai văzut un student atât de pasionat de doctrina comunistă.”

Lucian Mindruta rămâne însă un student special pentru profesorul său, pentru că a fost singurul lui student care n-a folosit diacritice nici măcar când scria de mână. ”El spunea că astfel face economie la cerneală și că așa ar trebui să facă toți patrioții adevărați: să economisească, ca să pună și ei umărul la viitorul luminos al Republicii Socialiste România. Era total dedicat cauzei comuniste.”

O altă impostură a lui Lucian Mindruta care a ieșit la iveală este legată de pasiunea lui pentru mersul cu bicicleta: cât a fost student nu a fost nici măcar o dată la ora de sport, preferând să stea în bibliotecă ca să citească din operele lui Lenin.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 05.04.2016 14:57 Monden

National Cinematografic