Ce impostor! În facultate, Lucian Mindruta a studiat materialism dialectic, nu Facebook sau Internet

Un mare impostator al internetului, Lucian Mindruta, a fost demascat! Comentatorul de orice de pe Facebook a fost un comunist înfocat în perioda cât a fost student la Jurnalism, conform unor documente ajunse în posesia Rise Project.

”Ce internet, ce Facebook! Lucian Mindruta era primul din anul său la materialism dialectic”, a confirmat și unul dintre foștii lui profesori. ”Și nu rata nici un opțional cu iz de comunism: stalinism aplicat, presă ceaușistă sau osanale conducătorilor iubiți. Ani de zile, până la Cristi Rogozanu, n-am mai văzut un student atât de pasionat de doctrina comunistă.”

Lucian Mindruta rămâne însă un student special pentru profesorul său, pentru că a fost singurul lui student care n-a folosit diacritice nici măcar când scria de mână. ”El spunea că astfel face economie la cerneală și că așa ar trebui să facă toți patrioții adevărați: să economisească, ca să pună și ei umărul la viitorul luminos al Republicii Socialiste România. Era total dedicat cauzei comuniste.”

O altă impostură a lui Lucian Mindruta care a ieșit la iveală este legată de pasiunea lui pentru mersul cu bicicleta: cât a fost student nu a fost nici măcar o dată la ora de sport, preferând să stea în bibliotecă ca să citească din operele lui Lenin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 aprilie 2016 14:04
Citește mai mult despre: comunism facebook Mindruta

Alte articole

Vezi mai mult