Ce impostor! Un bărbat și-a pus burtă falsă, ca să se laude că și el bea bere cu băieții

Un român nesimțit – sau pur și simplu unul extraordinar de prost – a făcut o mizerie inimaginabilă pentru orice bărbat: și-a pus o burtă falsă, ca să se laude că și el iese cu băieții la bere. Acesta trebuie să fie cel mai lipsit de masculinitate gest din istoria umanității, sunt de acord absolut toți bărbații planetei.

Adevărații băutori de bere cer ca impostorului să îi fie tăiat penisul, pentru că nu merită să dețină așa ceva. ”Să-și facă operație de schimbare de sex sau să rămână așa cum e, dar fără penis – mi-e indiferent ce face, important e să nu mai fie asociat cu ideea de bărbat. Pentru că nu e nici pe-aproape așa ceva”, s-a revoltat Decebal Popescu, reputat băutor de bere.

Odată deconspirat, nesimțitul cu burtă falsă s-a refugiat într-un loc în care nici un bărbat adevărat nu va călca vreodată: un salon de cosmetică. ”Oricât de speriat aș fi, nu e nimic care să nu treacă după un peeling și o modelare corporala într-un LPG Cellu M6, sau o sesiune într-o capsulă Dermalife Spa Jet”, spune Geo Lemandroi, impostorul cu burtă falsă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 aprilie 2016 20:04
Citește mai mult despre: bere impostor

Alte articole

Vezi mai mult