Cel mai prolific falsificator de bancnote româneşti a fost prins! Poliţia spune că era pe urmele lui de luni de zile după ce mai mulţi vecini ai infractorului au sesizat o activitate suspectă pe avizierul de la intrarea în bloc.

prins_la_avizier.jpg
"Am primit câteva apeluri la 112 în ultimul an. Mai multe persoane din acelaşi bloc din Capitală ne-au atras atenţia că un vecin al lor avea întreţinerea plătită în avans pe câteva luni. Cine dumnezeului îşi plăteşte întreţinerea, darămite în avans?", a declarat chestorul şef Marinel Cureş de la Poliţia Capitalei.

"Apoi a intrat pe fir şi DIICOT, care le-a montat camere de luat vederi mai multor babe din bloc, şi aşa am ajuns să-l identificăm pe falsificator. Când l-am prins, acesta era pe punctul să ajungă la zi cu plăţile la lumină, net şi cablu TV, ba chiar voia să pună nişte bani în contul de economii. Cum să nu bată la ochi?", adaugă poliţistul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 25.06.2020 14:25 Monden

National Cinematografic