Ce măcel! Ţiriac şi-a invitat prietenii miliardari la Balc, la o vânătoare de pokemoni

Chiar dacă Pokemon Go nu e încă disponibil oficial în România, magnaţii îi hăituiesc deja pe simpaticii pokemoni prin pădurile patriei! Săptămâna aceasta, Ion Ţiriac şi-a invitat câţiva prieteni miliardari din întreaga lume la o vânătoare de pokemoni pe domeniul de la Balc, stârnind indignarea iubitorilor de animale.

Printre invitaţii la marea vânătoare de pokemoni se numără, în mod ironic, Satoshi Tajiri, creatorul francizei Pokemon. “Ştiu că toţi hipioţii vegani de pe facebook au să se smiorcăie şi au să-mi trimită ameninţări cu moartea, dar trebuie să recunosc: nu e senzaţie mai înălţătoare decât să ocheşti, să apeşi trăgaciul şi să-l nimereşti pe Raichu direct între coarne. Banzai!”, a hohotit miliardarul japonez.

“L-am văzut pe aici şi pe Adrian Năstase, care şi-a îmbogăţit Pokedexul cu un Bulbasaur de 300 de kilograme. Azi dimineaţă au aterizat şi alţi miliardari excentrici – Abramovici, Elon Musk, Serghei Mizil… Să-i vezi cum se ascund prin tufe, trădaţi doar de piuitul smartphone-ului”, povesteşte un pădurar din zonă. “Toţi spun că Ţiriac e o gazdă bună şi sunt uimiţi câţi pokemoni mişună în codrii ăştia.”

“Dacă mă întrebaţi pe mine, sigur, e rău că împuşcă pokemoni, dar toată carnea va fi donată caselor de copii, şi până la urmă e vorba de pokemoni crescuţi special pentru asta”, a comentat un alt angajat al moşiei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
12 iulie 2016 14:08
Citește mai mult despre: Balc pokemon tiriac vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult