Maneaua pusă de un DJ italian la Neversea e doar începutul! Fanii genului vor avea parte de numeroase surprize plăcute anul acesta, promit organizatorii altor festivaluri majore din România.

electric_castle_strehaia.jpg
Printre altele, Electric Castle nu va mai avea loc anul acesta la castelul Banffy din Bonţida, ci la palatul din Strehaia al interlopului Geani zis Bujie. Mai mult de atât, în cinstea festivalului, acesta îşi va boteza unul dintre copii Electrichestăl.

"Ce-i, boss, nu-ţi place? Uite turnuleţu', uite candelabru', ăsta palat, nu căzătura aia de pe vremea lu' Grigoriu-Dej", a declarat Bujie, care s-a arătat dispus să-i cazeze pe turiştii veniţi la festival chiar în sufrageria clădirii, cu condiţia să nu-i sperie caii. "Şi să nu-i drogheze, că la caii mei numa' eu am voie le dau cox."

"Nu pot să zic că sunt foarte încântat de schimbarea asta bruscă, fiindcă îmi rezervasem deja cazare la Cluj", mărturiseşte Mihai, posesor de bilet la EC. "Sper să compenseze măcar cu un lineup şmecher. Dacă vin Mihăiţă Piticu şi fraţii Cercel, eu sunt mulţumit. Dacă mă lasă să fac şi o dedicaţie, să trăiască Bibi Jupânu, că a dat o mie de mărci!"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 09.07.2019 19:43 Monden

National Cinematografic