Ce mincinos ordinar! Un român de 38 de ani susține că nu știe cine este Screech

Poate nu știi cine este Peter din Melrose Place, sau cum îl chema pe chelnerul ăla din Peach Pit, dar cum naiba să spui că nu știi cine este Screech. Cu toate acestea, un român suține de ani buni că nu știe cine este acest Screech și ce hram poartă, cu toate că a împlinit recent 38 de ani.

Acesta a continuat să nege în ciuda insistențelor familiei, prietenilor, apropiaților sau chiar a oamenilor de pe stradă. „L-am dus la Biserică să jure pe Sfintele Scripturi că nu știe cine este Screech și sincer vă spun, să mă trăznească Dumnezeu acum dacă mint, cred că a intrat diavolul în el. O să mă rog în continuare, merg și la mânăstire pentru el”, a declarat mama acestuia, cea care l-a crescut în perioada 1980-1989.

Afirmațiile sale nu au rămas fără urmări. Soția acestuia i-a intentat divorț, spunând că nu poate să stea în casă cu un om care minte în asemenea hal. „Păi dacă el zice că nu știe cine e Screech, cum să mai am încredere când îmi spune că a stat la băut până la ora 4 dimineața și nu la curve?”. Instanța a admis cererea imediat și a acordat divorțul de la prima înfățișare și a cerut și o examinare psihiatrică. Totodată, actorul care l-a interpretat pe Screech a anunțat că vine în România să poarte o discuție tete-a-tete cu mincinosul român deși crede că „este, oricum, prea târziu pentru el, l-am pierdut”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 decembrie 2018 08:22
Citește mai mult despre: minciuni screech

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult