Ce noroc! Pentru că n-a găsit fructe la Kaufland, un bărbat și-a umplut coșul cu bere

Un bărbat se laudă că a dat norocul peste el în cel mai plăcut mod posibil. A fost trimis la Kaufland să cumpere fructe, dar providența a făcut să nu mai găsească niciun fruct la raft, așa că s-a reorientat rapid și și-a umplut coșul cu bere.

„Una dintre cele mai spectaculoase întorsături din istoria cumpărăturilor la hypermarket, o adevărată revoluție copernicană în domeniu“, au titrat mai multe publicații prestigioase care au relatat pe larg miracolul. Mulți îl consideră deja un supererou pe norocosul bărbat.

Miracolul n-a durat însă foarte mult. Cei de la Kaufland au descoperit că au o problemă cu aprovizionarea cu legume și fructe la raft în a doua parte a zilei, problemă pe care între timp au remediat-o. „E o scăpare din partea noastră și ne-o asumăm. Și ca să compensăm o să avem reduceri de peste 30% în partea a doua a zilei la anumite fructe și legume“, au anunțat cei de la Kaufland.

Totul spre marele ghinion al pasionatului de bere, care a intrat în hypermarket nu cu unul, ci cu două coșuri, crezând că le va umple cu bere – doar că a ieșit cu ele burdușite cu fructe. „Asta e, în loc de bere o să beau smoothie-uri o perioadă. Dar măcar am prins un preț bun“, s-a resemnat acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 martie 2021 11:53
Citește mai mult despre: bere fructe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult